U trendu

Nevolje prate Aleka Boldvina gde god da se pojavi

Aleku Boldvinu (Alec Baldwin) bi bilo najbolje da nije mrdao od kuće. Zvezda “Pearl Harbor”-a je bila glavna meta gde god da se pojavila, od burnih rasprava u vezi sa izgradnjom novih objekata lokalnog golf kluba, do utakmice New York Knicks-a u okviru NBA Playoff-a, kada se sve završilo tučom poznatog glumca sa jednim od gledalaca.

Boldvin je vodio javno savetovanje na kom je prisustvovalo oko 300 stanovnika Ist Hemptona u Njujorku, gde se nalazi i njegov luksuzni stan, kada ga je, navodno, jedan od učesnika zajedljivo upitao “Zbog čega ste Vi još uvek ovde? Mislio sam da napuštate zemlju”, aludirajući na Boldvinovu izjavu izrečenu u jeku prošlogodišnje postizborne krize u SAD, kada je poznati glumac, inače otvoreni simpatizer Demokratske stranke, rekao da će “napustiti Sjedinjene Države ako se Džordžu Bušu Mlađem potvrdi izbor na mesto predsednika”.

Kako navodi The New York Post, Boldvin se na ovom sastanku, čija je tema bila nova građevina koja treba da se podigne u lokalnom golf klubu, pojavio “čupav i neobrijan”. Glumac se žalio na ovaj predlog, tvrdeći da će novo klupsko zdanje, koje treba da bude podignuto na travi, izazvati saobraćajnu zbrku, na šta je jedan od suseda odgovorio: “Sigurno ne tako veliku kao kad je [bivši] predsednik [Klinton] bio kod Vas”.

Novu neprijatnost Boldvin je doživeo kada se na utakmici Knicks-a u Madison Square Garden-u potukao sa jednim gledaocem koji mu je dobacivao. Gužva se brzo proširila, ali je efikasno zaustavljena od strane redara Garden-a. Kako Entertainment Tonight saznaje, ni jedna strana neće podnositi tužbu zbog ovog nemilog događaja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike