„Skakač“ uskočio na prvu poziciju

Naučnofantastični triler „Skakač“ („Jumper“) s Hajdenom Kristensenom (Hayden Christensen) u glavnoj ulozi našao se na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova sa zaradom od preko 38 miliona dolara za prva tri dana prikazivanja, što je odličan rezultat s obzirom na to da je njegovo snimanje ukupno koštalo oko 85 miliona dolara.
Film donosi priču o mladiću koji u svakom trenutku može da se teleportuje u bilo koji deo sveta koji zamisli (pod uslovom da ga je već video barem na slici), a baziran je na romanima Stivena Gulda (Steven Gould) „Skakač“ i „Refleks“. Ono što je Dejvidu Rajsu u početku olakšalo život i omogućilo mu da živi na visokoj nozi uskoro će se pokazati kao opasna osobina koja mu nameće opasne neprijatelje – Paladine, čiji je jedini cilj da mu oduzmu život. U ostalim uloga pojavljuju se Semjuel Džekson (Samuel L. Jackson), Dajana Lejn (Diane Lane), Džejmi Bel (Jamie Bell), Rejčel Bilson (Rachel Bilson) i Ana Sofija Rob (AnnaSophia Robb). Film je režirao Dag Liman (Doug Liman). U domaćim bioskopima „Skakač“ se prikazuje od 14. februara.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (15-17.) februara:

  1. "Skakač" ("Jumper")
  2. "The Spiderwick Chronicles"
  3. "Step Up 2 the Streets"
  4. "Lovac na blago" ("Fool’s Gold")
  5. "Definitely, Maybe"
  6. "Welcome Home Roscoe Jenkins"
  7. "Džuno" ("Juno")
  8. "Lista poslednjih želja" ("The Bucket List")
  9. "Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour"
  10. "27 haljina za venčanje" ("27 Dresses")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.