Šta joj se dogodilo? Još juče je imala 120 kg a sada izgleda OVAKO (foto)

Kada se krajem avgusta pojavila u javnosti u uskoj i kratkoj haljini svu su se zgražavalli. U kratkom vremenu opet je uspela sve da ostavi – bez teksta.

Pevačica Maraja Keri nikada nije imala poteškoća sa pokazivanjem svojih raskošnih oblina, pa čak i onda kada ih je jedva ‘držala pod kontolom’ u dekoltiranim i uskim haljinama. Još krajem leta sve je svoje fanove šokirala kada se pojavila u večernjem izlasku u toliko uskoj i kratkoj haljinici da su se svi sablažnjavali koliko je sve neukusno izgledalo.

Naime, pevačica je upravo neprimerenom garderobom dodatno istakla svoje nedostatke. Sad se ipak čini kako je Maraja shvatila da mora da preduzme nešto drastično oko svoje kilaže, da promeni ishranu, počne više da vežba…

Očigledno je sve urodilo plodom jer se Maraja pojavila na ceremoniji ostavljanja otisaka ruku i stopala na popularnom Holivud Bulevaru i sve ostavila bez teksta. Naime, pevačica je u vrlo kratkom vremenu uspela da skine pozamašan broj kilograma i ponovo se vrati na zavodljivu figuru.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike