Vejn je sada nagrabusio: Runijeva žena pobesnela zbog njegovog poslednjeg ispada

Supruga Vejna Runija, Kolin se besna vratila sa odmora na Majorci, nakon što je on uhapšen u pijanom stanju tokom vožnje sa dosad nepoznatom 29-godišnjom Laurom Simpson.

Trudna Kolin navodno je zvala seksi brinetu. „Rekla mi je da joj ispričam šta se dogodilo. Nije joj baš bilo drago što smo taksijem išli od kluba do mog automobila“, rekla je Simpson, koja preko interneta, kako je otkrio Daily Mail, traži „sugar daddyja“, tačnije „starijeg finansijski nadmoćnog muškarca koji bi joj mesečno davao 6.000 funti“.

Runijeva žena navodno je brinetu kontaktirala još sa Majorke i to preko Instagrama, a sada je preko telefona tražila sve detalje njihove pijane zajedničke noći.

💑

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Daily Mail piše da je Runijev brak zbog ovoga u krizi i da je Kolin u njihovom domu vikala na supruga i govorila mu: „Kako si ovo mogao da mi napraviš dok sam trudna? Kako možeš da budeš tako glup? Ceo svet mi se smeje! Zašto nisi taksijem išao kući?“

Njeni prijatelji tvrde da Kolin nikad nije bila ovako besna, ali veruju da ovo ipak neće dovesti do razvoda. „Vreme će pokazati kako će prebroditi ovo, Kolin misli da samo ona može da spasi taj brak“, rekli su.

Flashback to Kit's Christening Day! #family 😘😍🙏🏼👨‍👩‍👦‍👦👶🏼💞

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Simpson je ranije otkrila da bi ona i Runi verovatno proveli noć zajedno da ih policija nije zaustavila.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike