U trendu

„Vil Smit je licemer“: Pojavio se snimak kako ismeva muškarca bez kose

Dobitnik Oskara za najboljeg glumca zamerio voditelju na komentaru i udario ga, a istu stvar je i on nekada uradio.

Na društvenoj mreži Tviter počeo je da se širi video snimak iz emisije Arsenia Hala u kojoj je gostovao Vil Smit. Naime, ta emisija je snimljena 90-ih godina, a glumac se našalio na račun fizičkog izgleda jednog muzičara u emisiji.

„On ima pravilo. Basista ima pravilo da svako jutro mora da obrije glavu“, rekao je Smit, a mnogi su komentarisali da taj muzičar takođe boluje od alopecije, kao i glumčeva supruga.

„Razlog zašto volim internet je taj što ništa ne zaboravlja“, napisao je korisnik Tvitera koji je objavio ovaj video snimak, a u komentarima su mnogi kritikovali Smita zbog ovoga.

„On je licemeran“, „Ima dvostruke standarde“, „Hahaha ne mogu da verujem“, samo su neki od komentara na društvenoj mreži.

Podsetimo, Vil Smit proglašen je za najboljeg glumca 94. dodele Oskara za ulogu u filmu „Kralj Ričard“.

Incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu „G.I. Jane.“

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu „G.I. Jane 2“, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i rekao –  „Drži ime moje žene dalje od svojih usta.“

Mišljenja o ovom postupku glumca su oprečna, ali ga mnogi osuđuju, jer je mogao da reaguje i bez vršenja nasilja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)