najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Anđelina ne da Pitu da vidi decu: Blokirala njegove brojeve telefona

Anđelina Džoli (41) navodno ne dopušta da suprug Bred Pit (52) viđa njihovo šestoro dece dokle god ga istražuje FBI. Glumac je očajan i preklinje Anđelinu da joj dozvoli susret sa decom. Osim toga, blokirala je sve njegove brojeve.

FBI istražuje glumca zbog incidenta u avionu. Svedoci tvrde da se Bred posvađao sa svojim sinom Medoksom, ali dodaju da su navodi o nasilju preterani i izmišljeni. Sukob je nastao zbog nepoznatih razloga, a mediji su pisali kako je u dvorištu porodice Džoli-Pit, gde se Bred trenutno nalazi viđen i policijski automobil. Anđelina je sa decom odsela u iznajmljenoj kući u Malibuu.

Glumac se u privatnom avionu u kom je sa porodicom leteo iz Francuske u Ameriku, napio i počeo da se svađa sa Medoksom. Tokom celog leta je ‘divljao’, a sa takvim ponašanjem nastavio je i kada je avion sleteo i pokušao da napusti aerodrom u kamionu za gorivo. Tokom leta neko je iz aviona anonimno nazvao socijalnu službu, koja je dočekala porodicu Džoli-Pit na pisti pa su odmah sa njima obavili razgovor.

Iz FBI-ja su objasnili da se oni bave slučajem zato što se incident dogodio tokom leta, pa zbog toga policija u Los Anđelesu nema nadležnost.

Vidovnjak predvideo razvod?

Pit je duže vreme osećao da njegov brak ne ide u pravom smeru, pa se pre dve godine za pomoć obratio vidovnjaku Ronu Bardu.

Bard, koji je preminuo ove godine, redovno je davao savete glumcu u vezi ljubavnog života, a on je navodno i predvideo razvod, što je Pita ‘ubijalo iznutra’, prenose mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike