Bahatiji i od ruskih i američkih klinaca (foto)

Nakon niza profila na društvenim mrežama koji prikazuju raskalašn i lagodan život bogatih klinaca u Americi i Rusiji, na Instagramu je osvanuo i profil “Rich Kids of Singapore” koji prikazuje luksuz u kom žive sinovi i kćeri milionera u Singapuru.

Iako je Singapur poznat kao jedan od najskupljih gradova za život, ovi klinci imaju toliko novca na računu da sebi mogu da priušte luksuz o kom većina može da sanja. Tako se na fotografijama hvale luksuznim automobilima i jahtama, skupocenim nakitom i satovima, otmenim zabavama na kojima se toče litre šampanjca, golišavim devojkama u bazenima….

High Society // See More At Asiahighsociety.com #RichKids . #highsociety #Singapore #follow #millionairesplaygroundsg #billionairesclub #cash #money #rich #love #fashion #igers #food #bestoftheday #instagood #likesforlikems #likesplease #follow #followalways #photooftheday #followme #likes #happy #beautiful #instadaily #selfie #smile

A photo posted by Rich Kids Of Singapore (@therichkidsofsingapore) on

Kao da to nije dovoljno, jedna bogatašica je poručila – sa Šanelovim balonom i papirnatim šeširom sedi u kadi, sa natpisom na majici ‘Prestanite da budete siromašni’.

Među bogatim klincima javnost je prepoznala kumče slavnog glumca Džekija Čena i 23-godišnju Kim Lim, kćerku tajkuna Pitera Lima, koji je prošlog oktobra kupio španski fudbalski klub Valensija.

Ostavite komentar