najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Boltu devojka oprašta prevaru?

Sportista Jusein Bolt i njegova devojka Kasi Benet neće raskinuti nakon što je atletičar uhvaćen usred nekoliko preljuba, tvrdi njegova sestra Kristin Bolt-Hajlton.

Na Olimpijskim igrama u Brazilu Bolt se zaigrao više nego što je trebao. Najprije su objavljene fotografije na kojima se Bolt grli sa 20-godišnjom Džejdi Duarte u krevetu, snimljen je u klubu kako pleše sa jednom devojkom, a potom je uhvaćen kako se ljubi sa još jednom devojkom. To se dogodilo prošlog vikenda u Riju, gde je Bolt slavio 30. rođendan.

Dva dana kasnije u Londonu je partijao u društvu šest oskudno odevenih žena. Paparaci su ih uhvatili kako ulaze u lift i odlaze prema Boltovoj hotelskoj sobi.

Kristin je uverena da je Kasi sigurno uzrujana zbog fotografija, ali sigurna je da će Jusein zaprositi svoju devojku i da će rešiti probleme.

“Sigurna sam da će se ona naviknuti na to, navikla je da gleda takve slike. Ljudi ga uvek traže da se slika sa njima i on uvek rado pristane. Kasi je navikla na to da je Jusein pod okom javnosti”, rekla je njegova sestra za britanske medije.

Kristin sumnja da je Jusein varao sa Džejd.

“Mislim da nije bilo ništa između njih, on previše voli Kasi da bi ugrozio vezu sa njom. Gledam te fotografije i izgledaju mi kao da tu nije bilo ništa”, rekla je. Ipak, veruje da će se Kasi uzrujati.

“Na fotografijama je s mladom devojkom, naravno da će se uzrujati, ali on će razgovarati sa njom i znam da će to rešiti. On je protiv prevare i ne bi to napravio”, tvrdi Kristin.

“Kad je bio mlađi devojke su ga saletale, ali otkako su on i Kasi zajedno, nikad je nije prevario. Mislim da je Džejdi namerno snimila te fotografije da ga prikaže kako ‘vara'”, ističe Boltova sestra.

Kasi nisu smetale fotografije na kojima se njen brat zabavlja u klubu, ali za fotogradije sa Džejdi bi trebao da se izvini, tvrdi Kristin.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike