najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bouvijevi obožavaoci se okupljaju ispred njegove kuće u Njujorku

Obožavaoci britanskog legendarnog muzičara Dejvida Bouvija koji je u nedelju preminuo u 70. godini, počeli su danas da se okupljaju ispred njegovog doma u njujorškoj četvrti Menheten gde ostavljaju cveće i pale sveće.

Bouvijeva supruga Iman, koja se nije oglasile posle njegove smrti, objavila je nekoliko potresnih poruka poslednjih dana na društvenim mrežama.

“Ovo je pravo iskušenje, kao Božije”, napisala je top model Iman na Fejsbuku i Tviteru nekoliko sati pre vesti o smrti muzičara.

Njena poruka je posle vesti o smrti dobila 2.000 komentara i izraza saučešća.

Manekenka, Amerikanka poreklom iz Somalije, napisala je u subotu da “vrednost jednog trenutka ne može da se oseti dok ne postane uspomena”.

Iman je tog dana objavila niz starih Bouvijevih fotografija i rodjendanskih poruka muzičaru koji je 8. januara napunio 69. godine.

Bouvi i Iman su se venčali 1992. godine i živeli su na relaciji London-Njujork, gde je rodjena njihova ćerka Aleksandrija.

Mnogi obožavaoci kultnog muzičara ocenili su danas da je pesma “Lazarus” s poslednjeg albuma, zapravo oproštajna pesma Dejvida Bouvija publici.

 

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike