najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dodela Emi nagrada (FOTO)

Serija „Igra prestola“ (Game of Thrones) osvojila je nagradu Emi za najbolju dramsku seriju drugu godinu za redom i postala najnagradjivanija televizijska serija.

Serija „Potpredsednica“ (Veep) ponovo je dobila nagradu za najbolju komediju, a Džulija Luis-Drajfus koja igra glavnu ulogu nagradjena je rekordnim šestim Emijem za najbolju glumicu u komediji.

Džefri Tembor osvojio je nagradu za najboljeg glumca u komediji za ulogu u seriji „Transparentno“ (Transparent).

Iznenadjenje su bili dobitnici nagrada za najbolje uloge u dramskim serijama. Remi Malek i Tajtana Maslani pobedili su u jakoj konkurenciji za uloge u serijama „Gospodin Robot“ (Mr. Robot) i „Crno siroče“ (Orphan Black).

„Igra prestola“ dobila je ukupno 12 nagrada na sinoćnoj dodeli Emija, pa je zajedno s nagradama Emi u tehničkim kategorijama dodeljnim prošlog vikenda osvojila ukupno 38 Emija i time postala najnagradjivanija serija ikada, prestigavši seriju „Frejzer“ koja ima 37 Emija.

Serija „Narod protiv O Džej Simsona“ (The People v. O.J. Simpson) dobila je pet Emija.

Nagrade za najbolje sporedne uloge u dramskim serijama dobili su Megi Smit za „Downton Abbey“ i Ben Mendelson za „Bloodline“, a za najbolje sporedne likove u komedijama nagradjeni su Lui Anderson za „Baskets“ i Kejt Makinon za „Saturday Night Live“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike