najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dodela Emi nagrada (FOTO)

Serija “Igra prestola” (Game of Thrones) osvojila je nagradu Emi za najbolju dramsku seriju drugu godinu za redom i postala najnagradjivanija televizijska serija.

Serija “Potpredsednica” (Veep) ponovo je dobila nagradu za najbolju komediju, a Džulija Luis-Drajfus koja igra glavnu ulogu nagradjena je rekordnim šestim Emijem za najbolju glumicu u komediji.

Džefri Tembor osvojio je nagradu za najboljeg glumca u komediji za ulogu u seriji “Transparentno” (Transparent).

Iznenadjenje su bili dobitnici nagrada za najbolje uloge u dramskim serijama. Remi Malek i Tajtana Maslani pobedili su u jakoj konkurenciji za uloge u serijama “Gospodin Robot” (Mr. Robot) i “Crno siroče” (Orphan Black).

“Igra prestola” dobila je ukupno 12 nagrada na sinoćnoj dodeli Emija, pa je zajedno s nagradama Emi u tehničkim kategorijama dodeljnim prošlog vikenda osvojila ukupno 38 Emija i time postala najnagradjivanija serija ikada, prestigavši seriju “Frejzer” koja ima 37 Emija.

Serija “Narod protiv O Džej Simsona” (The People v. O.J. Simpson) dobila je pet Emija.

Nagrade za najbolje sporedne uloge u dramskim serijama dobili su Megi Smit za “Downton Abbey” i Ben Mendelson za “Bloodline”, a za najbolje sporedne likove u komedijama nagradjeni su Lui Anderson za “Baskets” i Kejt Makinon za “Saturday Night Live”.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike