Izaberite jednu kartu i saznajte šta vas očekuje u naredna 3 dana (foto)

Oslonite se na svoju intuiciju, pogledajte karte i odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Ona otkriva šta vas očekuje u naredna tri dana.

1#
Sada je mir ono što vam najviše treba. Najverovatnije ste u poslednje vreme doživeli stres, svađe i sukobe. Došlo je vreme da se vrati izgubljena psihološka ravnoteža.

Gepostet von Jana Bucković am Sonntag, 19. April 2020

Odvojite vreme i fokusirajte se na ono što vas raduje. Tako ćete odvratiti misli od problema. Videćete kako se sve u životu brzo poboljšava. Ne brinite!

2#
Ako ste odabrali ovu kartu, to znači da ćete uskoro uspeti. Stekli ste naklonost Fortune, jer imate odlučnost i naporno ste radili. Viša bića spremna su da podrže sve vaše kreativne projekte i poduhvate.

Pričekajte promene. One će doneti dobre stvari u vaš život. Vreme je za delovanje! Sreća vas čeka odmah iza ugla!

3#
Ova karta govori da ćete pronaći sklad. Zavist i ljubomora će nestati iz vašeg života. Shvatili ste da takvi osećaji deluju negativno na vas i sprečavaju vas da nađete duševni mir. Napokon ćete shvatiti šta želite da postignete i koji zadatak na Zemlji morate da ispunite.

Pred vama će se otvoriti velike mogućnosti. Nemojte ih propustiti! U skoroj budućnosti sledi susret sa zanimljivim ljudima.

4#
Došlo je vreme kada počinjete da verujete svojoj intuiciji. To vam omogućava postizanje priznanja i uspeha.

Kad vidite da ne možete da promenite događaj, nemojte da forsirate stvari, već se prilagodite okolnostima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.