U trendu

Izazov za genijalce: Imate samo 11 sekundi da pronađete bumerang koji se krije među bananama

Današnji izazov je pronaći bumerang skriven među bananama. Ono što otežava je to što se bumerang neprimetno uklapa u sliku.

Vizuelni test predstavlja sliku desetina banana na ljubičastoj podlozi. Međutim, na ovoj slici nisu samo banane, jer se tu krije i bumerang. Vaša misija će biti da pronađete ovaj bumerang u zadatom roku.

Ovaj vizuelni test je namenjen testiranju vaše moći zapažanja i pažnje na detalje. Morate pažljivo proučiti svaki ugao slike, jer bumerang može biti bilo gde.

Iako se bumerang savršeno meša sa bananama, još uvek postoje suptilni tragovi koji vam mogu pomoći da ga uočite. Morate obratiti pažnju na razliku u veličini i obliku koji vam može smetati.

Pronalaženje bumeranga zahteva strpljenje i upornost. Ne treba da se obeshrabrujete ako vam treba mnogo vremena da ga pronađete. Zaista, zadovoljstvo rešavanja ovog izazova je vredno toga.

Pronalaženje ovog bumeranga zahteva razumnu upotrebu vaših vizuelnih veština. Trebalo bi da budete svesni suptilnih razlika između banana i bumeranga.

Obratite pažnju na oblike, boje i svaki element koji je prisutan na slici. Bumerang se može izdvojiti po veličini, obliku ili čak položaju. Da biste to uradili, morate koristiti svoj osećaj zapažanja sa malo koncentracije da biste dovršili ovaj vizuelni izazov.

Morate odvojiti vreme da istražite svaki ugao slike. Takođe možete da zumirate sliku da biste bliže pogledali svaku bananu. Ali pazite na vremensko ograničenje, imate samo 11 sekundi.

Verujte svojim instinktima i intuiciji da biste izbacili bumerang.

Rešenje

Da li ste uspeli da pronađete bumerang koji se krije među bananama? Ako ste uspeli da uočite, čestitamo vam, jer imate izuzetan osećaj za posmatranje.

Ukoliko se još uvek mučite, pogledajte donji desni ugao ilustracije, tamo se krije mali bumerang.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)