U trendu

„Iznajmljujem drugu stranu svog kreveta i mesečno zaradim 500 evra – i bivši partner je bio“

Australijka Monique Jeremiah naplaćuje 157 eura sedmično onima koji žele da dele njen krevet, što znači da zarađuje nešto manje od 5262 eura godišnje samo iznajmljivanjem.

Monique Jeremiah (36) iz Queenslanda u Australiji trenutno nije u vezi pa drugu stranu svog kreveta iznajmljuje i tako zarađuje dodatni novac. Ako ste slobodni, onda imate praznu stranu kreveta. Ali ne morate se zbog toga osećati loše – jedna žena je dokazala da to zapravo može biti vrlo korisno jer zarađuje dodatni novac iznajmljujući ga. Ona zarađuje gotovo 467 eura mesečno samo na iznajmljivanje kreveta.

Ideja je da nekoliko stanara kuće deli krevet koji „radi u smenama“. Kada su zajedno u krevetu, Monique kaže da je odnos uvek isključivo platonski. Kaže kako su uspostavljena stroga pravila, posebno jer je njen poslednji ‘partner u krevetu’ bio njen bivši.

– Ja sam preduzetnica, navikla sam da razmišljam izvan okvira. Pobrinite se da je osoba dobra, otvorena, puna poštovanja i da želi samo platonsku vezu. Mislim da bi neko s dobrim poslovnim razmišljanjem i neko ko ceni druženje bio izvrstan – rekla je.

Australijka naplaćuje 157 eura sedmično onima koji žele da dele njen krevet, što znači da zarađuje nešto manje od 5262 eura godišnje iznajmljivanjem. Rekla je da joj dodatni novac dobro dođe jer joj pomaže da plati hipoteku i račune.

Tokom pandemije, Monique je shvatila da može da zaradi nešto novca od dodatnog prostora u svom krevetu. Njen bivši partner radio je u dva grada i želeo je da prespava u krevetu po povoljnoj ceni. Išli bi na spavanje oko 22 sata i jednostavno bi stavili svoje slušalice i imali preko potrebno vreme za san. Taj poduhvat je uspeo, ali rekla je drugim vlasnicima kuća da budu oprezni pre nego što se odluče na tako nešto. Iako je to bio sjajan način za zaradu, u poslednje vreme nema toliko gužve u krevetu. To je zato što je bila jako zaposlena radeći kao model, reality TV zvezda, a ujedno je i preduzetnica. Uprkos tome, rekla je da bi bila spremna da to ponovi u budućnosti jer joj je pomoglo na više načina, piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)