najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kolege se prisećaju jednog od najvećih komičara svih vremena

Glumica Sara Mišel Gelar (39) vezala se za Robina Wilijamsa za vreme snimanja serije ‘The Crazy Ones’. Za legendarnog glumca kazala je da joj je ‘postao otac o kakvom je oduvek sanjala’.

Vilijams je počinio samoubistvo u 64. godini, obesivši se u svojoj kući 11. avgusta 2014. godine.

Sara se setila svog kolege pa je objavila fotografiju na kojoj Vilijams pozira sa Viktorijinim anđelima.

Volim da mislim da si i sada ovakav, okružen svim anđelima – napisala je Gelar. Uz drugu fotografiju, citirala je glumčeve reči.

The way I like to think of you RW…with all the angels #missyou #robinwilliams

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

– Vreme je najbolji učitelj, ali na žalost, ubije sve svoje učenike – stoji u objavi.

Osim Sare, Vilijamsa se na godišnjicu njegove smrti setio i Met Dejmon (45), koji upravo njemu može da zahvali na svojoj popularnosti. Robin je prihvatio da glumi u Dejmonovom filmu koji je napisao sa Benom Aflekom (43), dok su još oboje bili potpuni ‘anonimci’. Zahvaljujuči zvučnom imenu, njihov ‘Dobri Will Hunting’ privukao je publiku pa je Afleku, Dejmonu i Vilijamsu osigurao Oskara.

Dejmon je u nedavnom intervjuu otkrio kako je svoju porodicu odveo na klupicu u Bostonu na kojoj se snimala slavna scena iz ‘Dobrog Willa Huntinga’.

– Svi smo seli na klupu. Moja deca nisu znala zašto je ona posebna, nikada nisu pogledali film jer su premladi, ali bilo je lepo sedeti tamo i razmišljati o njemu – kazao je Met.

Robin je pre tačno 25. godina glumio Petra Pana u filmu ‘Kuka’. Produkcijski studio odlučio je da organizuje okupljanje na godišnjicu filma, objedinivši tako sve ‘Izgubljene dečake’.

– Mislim da je njegova smrt za sve nas značila smrt našeg detinjstva. Ali iako je to vrlo tužno, sada ga slavimo kao jednog od najvećih umetnika našeg vremena – kazao je Dante Basko (40), koji je u ‘Kuki’ glumio Rufija.

– Zbog njega je na setu bilo živahno. Njegov cilj je bio da nas uvek nasmejava. Imao je poseban odnos sa svakim od nas – kazao je glumac Tomas Tulak (31).

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike