Krstarenje

Zar ne bi bilo divno kada biste u ovim hladnim danima mogli da otputujete u sunčane i toplije krajeve sveta, i to baš na neko krstarenje po sopstvenoj želji i ukusu? Prava stvar da bar nakratko zaboravite sve svoje svakodnevne muke i probleme i prepustite se uživanju i komforu.

Izbor jahti je ogroman u svetu, ali sve više i kod nas. Za početak, možete se odlučiti za neko stilizovano i moderno plovilo. Ako su još pri tom korišćeni i najsavršeniji materijali i najmodernija tehnika izrade, a stvorena brza i stabilna jahta kojom se lako upravlja, sa savršenim enterijerom, sve garantuje vrhunsku zabavu. Mnogi modeli jahti duguju svoju popularnost upravo najvišim standardima dovedenim do savršenstva u kombinaciji komfora, dizajna i vrhunskih performansi, pri čemu čak ni cena nije previsoka za brodove tog tipa i kvaliteta. Jahta je elegantna i luksuzna a istovremeno ekonomična i brza. To je dobitna kombinacija koju ste tražili!

Ako volite da organizujete zabave ili ste ljubitelj vikend krstarenja, morate odabrati jahtu koja je dovoljno velika za porodicu sa dvoje dece, a visina i prostranost glavnog salona moraju da odgovaraju vašoj nameni. Takođe, potrebno je da ima prostora i na gornjoj palubi. Plovidba mora biti laka, udobna i sigurna, preglednost sa kormilarskog sedišta odlična, a upravo zahvaljujući tome, pristajanje u marinu biće lako i brzo.

Unutrašnjost kabine mora biti projektovana tako da se dobije dosta prostora za kretanje, uz izuzetnu eleganciju, naravno. Glavna kabina, namenjena za dnevni boravak, obedovanje i organizovanje zabava, treba da bude prostrana, a važno je i da budu izbegnuti svi suvišni detalji. Korišćenjem najkvalitetnijih materijala za unutrašnje oblaganje i dekoraciju dobija se efekat luksuza i vrhunske udobnosti. Tu se može naći televizor ravnog ekrana, radio i CD plejer, odlično ozvučenje i halogeno osvetljenje, koji su samo deo opreme koji upotpunjava celokupnu sliku. Kuhinja može sadržati plinski štednjak i rernu sa grilom, sudoperu, prostor za pripremu i odlaganje hrane i posuđa i frižider. Glavna kabina za odmor ima veliki francuski krevet, a manja, gostinjska, ležajeve za dve osobe. Prostor za odlaganje opreme i garderobni ormani moraju biti prostrani i prilično organizovani. Bolje nego u sopstvenom stanu, pomisliće mnogi.

Zato, priuštite sebi jedno ovakvo luksuzno krstarenje i nećete se požaliti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.