najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Lekovi na bazi opijata pronadjeni kod Prinsa

Lekovi na bazi opijata pronadjeni su kod Prinsa kao i u njegovom domu gde je 21. aprila pronadjen mrtav, preneli su danas američki mediji dok još nisu objavljeni rezultati obdukcije o tačnom uzroku njegove iznenadne smrti.

Pozivajući na izvore lokalne policije, američka televizijska mreža Si-En-EN javila da su lekovi pronadjeni kod američkog muzičara.

I drugi mediji u SAD su preneli da su lekovi protiv bolova pronadjeni u Prinsovom domu u njegovom rodnom Mineapolisu u Minesoti.

Američki sajt TMZ, koji je prvi objavio vest o Prinsovoj smrti, naveo je da je šest dana pre smrti, Prins hospitalizovan zbog navodne prekomerne doze veoma snažnog leka protiv bolova na bazi oksidona koji važi za opioidni analgetik.

Rezultati obdukcije očekuju se za nekoliko nedelje.

Prins (57) ili “dete iz Mineapolisa” bio je jedan od najvećih muzičara 80-ih i 90-ih godina s hitovima kao što su “Cream” ili “Kiss” u kojima je mešao gitarske rifove s poetskim stihovima u ritmu fanka.

Mnogi smatraju da je njegov najveći hit “Purple Rain”, za kojeg je dobio Oskara za originalnu pesmu u istoimenom filmu iz 1985. godine.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike