najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

„Lord of the Dance“ 12. oktobra u Sava centru

Muzičko scenska senzacija „Lord of the Dance“ vraća se u Beograd 12. oktobra u Sava centru sa novom predstavom „Opasne igre“, najavljeno je iz Taramounta.

Šou plesnog virtouza Majkla Fletlija predstaviće domaćoj publici uzbudljivu i revolucionarnu novu tehnologiju, šampione u akrobacijama i tim najboljih plesača irskog plesa na svetu.

Pored originalne Fletlijeve koreografije i muzičkog ugođaja iza koga stoji kompozitor Ger Fahi, ljubitelje irskog plesa i muzike čekaju specijalni efekti kakve Beograd i Sava Centar nisu videli, najavljuju organizatori.

Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogo drugih specijalnih efekata, zajedno sa velikim LED video zidom, daće tom umetničkom delu zaokruženog šoua za 21. vek.

Na bini širokoj 18 metara, nastupiće desetine plesača, a priču o borbi dobra protiv zla pratiće i niz drugih scenskih i tehnoloških iznenađenja koje do sada nije bilo moguće videti u Srbiji

Karte za taj događaj mogu se kupiti na blagajnama Sava Centra i prodajnim mestima Eventima, a cene im se kreću u rasponu od 2.200 do 3.500 dinara.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike