„Lord of the Dance“ najzad u Beogradu!

Tu smo da najavimo svetsku senzaciju u našem glavnom gradu. U pitanju je muzičko-scenski spektakl "Lord of the Dance", koji je do sada u 67 zemalja širom sveta videlo više od sto miliona gledalaca. Irski majstori plesa predvođeni čudesnim Majklom Fletlijem (Michael Flatley) konačno dolaze i u Beograd 17. i 18. maja, a nastupiće u novobeogradskom Centru "Sava".
"Lord of the Dance" je zapravo klasična životna priča o borbi između dobra i zla, ispričana univerzalnim jezikom plesa. Inspirisani su irskim folklorom i pojedinim motivima iz Biblije a na sceni su zvanično od 1996. godine. Ovaj događaj ostavlja publiku bez daha, ne samo fenomenalnim plesom, već i posebnim svetlom i specijalnim efektima, kao i pirotehnikom. Muziku za ovu predstavu napisao je Ronan Hardimen (Ronan Hardiman). Važno je napomenuti da već spominjani osnivač, glavni koreograf i producent Majkl Fletli, drži rekord u Ginisovoj knjizi kao čovek s najbržim nogama na svetu (čak trideset pet udaraca u sekundi!). U Australiji su za samo deset dana prodali čak 250.000 karata, a drže još jedan rekord u rasprodatoj Vembli areni, gde su održali 21 uzastopni nastup. Trenutno se nalaze na velikoj turneji u toku koje će, pored Srbije, posetiti i Mađarsku, Hrvatsku, Sloveniju, a kasnije i Veliku Britaniju.
Sve ovo izrečeno je više nego dovoljna reklama za vaš dolazak. Reći ćemo još da je ovaj spektakl zakazan za 21 sat i da za njega valja izdvojiti 2.000 dinara za parter, 2.500 za balkon i 3.500 za VIP. Inače, karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a, kao i na samoj blagajni Centra "Sava".
Ukoliko vas zanima i nešto više a tiče se ove unikatne grupe umetnika, posetite njihov zvanični sajt. Odlično je urađen i pruža vam gomilu korisnih informacija. I vidimo se uskoro u Centru "Sava".
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.