najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Noa i Mihajlo najmlađi exitaši

Jednomesečna beba Noa Kovačević i mesec i po dana stariji njegov drugar Mihajlo Andrić, bez konkurencije su najmlađi posetioci Exit-a u istoriji tog muzičkog festivala.

Njih dvojica su u pratnji roditelja došli na festivalski prostor na Petrovaradinskoj tvrđavi kako bi izvršili “inspekciju” kako napreduju radovi na pripremi za poslednje veče jubilarnog 15. Exit festivala.

Noa je najpre “obišao” glavnu festivalsku binu gde je izazvao “pravu pometnju”.

U trenutku njegovog dolaska na Maine stage su zvezde poslednje festivalske večeri britanska grupa Faithleš imale tonsku probu koja je odmah prekinuta kako bi Noa obavio svoj prvi photo sešion.

Frontmen Faithleš-a Rollo Armstrong je prekidanje tonske probe prokomentarisao rečima da “nema nikakvih problema, jer najveće zvezde imaju pravo binu da koriste kada god požele”, aludirajući tako na natpis na engleskom jeziku koji je stajao na Noinoj majici – “Najveća zvezda ove godine”.

Armstrong je zatražio i da se uključe laseri kako bi prava zvezda imala potpun ugođaj za fotografisanje.

Tokom “obilaska” VIP terase Noi se pridružio i njegov drugar Mihajlo a sudeći po njihovom zajedničkom “protestu” (plaču) jasno su stavili do znanja da njima ne pristaje “neka tamo leva bina” već da su momci za glavnu scenu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike