Preti joj bankrot: Zarađivala je milione, sada nema ni za stanarinu

Ne tako davno, glumica Lindzi Lohan je zarađivala 5 miliona funti po filmu, a sada joj preti bankrot. Prema pisanju britanskih medija, Lohan kasni sa plaćanjem 3.5 miliona funti vrednog londonskog stana u kom živi.

Budući da stanarinu nije platila već više od šest meseci, trenutno je dužna više od 77 hiljada funti, a ako ne plati na vreme, advokati vlasnika stana su pripremili sudsku papirologiju koja će je odvesti u bankrot. Istovremeno, njen bivši verenik, ruski tajkun Egor Tarabasov tvrdi da mu je Lindzi ukrala 24 hiljade funti vredan nakit, uključujući jedan Roleks, zlatni privezak i dizajnersku odeću. Navodno se za pomoć već obratio i policiji.

Čini se da je bankrot samo još jedan u nizu problema u koje je glumica zapala, nakon što su letos svet obišle fotografije njene tuče sa Tarabasovim, kao i prethodnih pokušaja lečenja od zavisnosti od alkohola i droge.

Lindzina karijera počela je kada joj je bilo tek 11 godina, a za tri najuspešnija filma dobila je 410 miliona funti. Novac se brzo istopio zahvaljujući raskalašnom životnom stilu – navodno je trošila 300 hiljada funti godišnje samo u hotelu Šato Marmont u Los Anđelesu.

Ostavite komentar

Oznake