najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rajan Rejnolds muškarac godine

Rajan Rejnolds, holivudski glumac kanadskog porekla, zvezda ovogodišnjeg naučnofantastičnog hita „Dedpul”, koji je poharao bioskopske blagajne širom sveta, njegov stariji kolega Voren Biti i atletičar sa Jamajke Jusein Bolt nosioci su zvanja „muškarac godine” po izvoru časopisa „Dži-Kju”(GQ).

Razlog da se četrdesetogodišnji plavušan, koji se u Holivudu probio 2004. godine filmom „Blejd: trojstvo”, a srca publike osvojio 2009. godine romantičnom komedijom „Veridba” sa Sandrom Bulok (filmom koji je zaradilo čak 317 miliona dolara), nađe na prvom mestu liste jeste njegova harmonična poslovna i porodična putanja.

Kao dete prodavačice i oca boksera uspeo je da bez pohađanja glumačkih škola, ali uz uporan trud dođe do prve selekcije svetskih glumaca srednje generacije.

Paralelno je, gradeći karijeru u Holivudu, godinama svrstavan u velike zavodnike. U prilog toj tvrdnji, svetski mediji navodili su da je bio u vezama sa kanadskom kantautorkom Alanis Moriset, kasnije sa koleginicom Skarlet Johanson, da bi se pre četiri godine oženio takođe glumicom Blejk Lajvli. Njih dvoje su u septembru dobili drugo dete.

Za decembarsko izdanje časopisa „Dži-Kju” Rejnolds je izjavio kako je svestan da počinje da živi tipičnim američkim, mirnim, porodičnim životom.

„Kliše, kao što piše na Holmark božićnim karticama. I nemam ništa protiv toga jer sam znao da će se to jednog dana dogoditi”, rekao je glumac.

U intervju je podsetio i da se jedno vreme borio sa anksioznošću, upravo po okončanju snimanja ovogodišnjeg hita „Dedpul”. Precizirao je i da zasad nema mogućnosti da se snimi nastavak filma jer nema dogovora sa studijom „Foks”.

„To je film koji je već prvog vikenda prikazivanja zaradio svoj celokupan budžet i isplatio se, ali zasad nema nastavka”, potvrdio je glumac.

U njegovom društvu, među muškarcima godine, našli se su i tridesetogodišnji Jusein Bolt, najbrži čovek planete, vlasnik aktuelnih rekorda na 100 i 200 metara, osvajač brojnih odličja, i Voren Biti (79), glumac čija je karijera ostala obeležena rolama u filmovima „Sjaj u travi”, „Boni i Klajd”, „Crveni”, „Bagzi”, „Dik Trejsi” i mnogim drugim koje je snimio tokom više od pet decenija bavljena ne samo glumom već i produkcijom i režijom.

(Andrijana Cvetićanin, Politika)

 

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike