najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rasprodate ulaznice za Ratove zvezda

U celoj Srbiji prodato je oko 8.000 karata za premijeru nastavka kultne epske sage Ratovi zvezda – Budjenje sile, koji će biti prikazan u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, rečeno je danas agenciji Beta u Taramount filmu, koji je zvanični distributer za Srbiju.

Premijera nastavka “Budjenje sile” u režiji Džej Džej Abrams i produkciji Lucasfilm studija zakazana je za večeras, jedan minut nakon ponoći.

“Karata za premijeru filma u Beogradu ima još u Rodi. Tamo su već dve sale rasprodate, u prodaji je treća. Verovatno još mesta za premijeru ima i u bioskopu Takvud i Domu sindikata”, kazali su Beti u Taramauntu.

Ulaznice za prve ponoćne premijerne projekcije filma Ratovi zvezda – Budjenje sile u Novom Sadu su rasprodate, saopštio je danas bioskopa Arena.

“Zbog nezapamćenog interesovanja koje je ovaj naslov izazvao medju starim, ali i novim fanovima ovog svetskog fenomena, ubacivane su i dodatne projekcije i sale, ali su svi kapacteti popunjeni”, navodi se u saopštenju.

Povodom premijere novog nastavka ove epske sage u Novom Sadu će večeras od 22.00 biti organizovana i žurka sa tematskom muzikom, na koju su ljubitelji filma pozvani da dodju u kostimima junaka Ratova zvezda.

Ratove zvezda – Budjenje sile publika će moći da pogleda na redovnom bioskopskom repertoaru od 17. decembra. Film će biti prikazivan u 2D i 3D tehnici.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike