Ričard Gir na premijeri filma sa 34 godine mlađom devojkom

Slavni glumac i njegova devojka, koji se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, stigli su na premijeru njegovog novog filma Time Out Of Mind u Madridu.

Ričard Gir (66) nije se odvajao od 32-godišnje Alehandre Silve na crvenom tepihu, a par se prvi put pojavio zajedno u javnosti u maju ove godine na Festivalu u Italiji.

Ričard i Alehandra uživaju u vezi, iako su većinu vremena razdvojeni – on živi u Njujorku, a ona u Madridu, ali 34 godine mlađa devojka slavnog glumca kaže da im to ne predstavlja problem.

– Uvek sam mislila da su veze na daljinu komplikovanje ali uz svu tehnologiju koju danas imamo, mogu vam reći da je mnogo lakše – izjavila je nedavno Alehandra za španski magazin Hola.

Ričard se trenutno nalazi usred razvoda od druge supruge – manekenke i glumice Keri Louel, sa kojom ima 15-godišnjeg sina Homera Džejmsa, a par ne može da se dogovori oko raspodele imovine. Ričard i Keri su se rastali 2013. godine nakon 12 godina braka, a slavni glumac pre toga bio je četiri godine u braku sa čuvenom manekenkom Sindi Kraford, prenose mediji.

Ostavite komentar