U trendu

Šou žene koja je polnim organom zasvirala flautu i postala globalni hit, žiri ostao u šoku (video)

U evropskim državama, poput Francuske, emisija „Ja imam talenaat“  i dalje je vrlo praćen format. Zbog toga nije iznenađujuće što je jedna učesnica francuske verzije postala globalni hit zbog svog izuzetno neobičnog i gotovo neviđenog talenta tokom protekle godine, prenosi Žena.rs.

U emisiji smo navikli videti različite izvođače, uključujući mađioničare, akrobate, repera, pevače, hazardere i kaskadere, kao i muzičare koji izvode čuda na svojim instrumentima. Međutim, do sada nismo imali priliku svedočiti stvaranju muzike putem neobičnog instrumenta – polnog organa, koji predstavlja noćnu moru za svako dete u Srbiji tokom osnovne škole.

Beatris Mekif, žena od 40 godina, postavila je frulu u svoj intimni deo, raširila noge na naslonima stolica, okrenula se naglavačke i počela stvarati melodije. Iako je izazvala šok i nelagodu kod publike, žirija i onih koji su kasnije pogledali snimak, uspela je izazvati smeh. Možda je neki od prisutnih smejao iz neugodnosti zbog bizarnosti situacije i nedostatka pravog talenta.

Žiri je bio podeljen – dva člana su bila oduševljena, dok su dva člana bila zgrožena. Na kraju je publika donela odluku da Beatris ne ide dalje i da napusti emisiju.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar