Supruga mu služi kao živa lutka (video)

Plastični hirurg Filip Kraft otkrio je da svoju suprugu koristi kao model kojim privlači nove klijentkinje. Naime, 47-godišnji hirurg svoju je suprugu „popravio“ estetskim operacijama u svojoj klinici u Majamiju. Njegova četiri godine mlađa supruga tvrdi da je oduševljena svojim novim savršenim telom nakon dva porođaja i da je za sve zahvalna suprugu.

U braku su 21 godinu, a Ana je do sada povećala grudi, podvrgnula se liposukciji, stavila umetke u stražnjicu, išla na operaciju oblikovanja tela, struka i stomaka, ubrizgala botoks u lice i napunila obraze i usne filerima. U početku je odbijala predlog svog muža da se operiše, ali pristala je nakon dva porođaja. Sinovi im danas imaju 13 i 11 godina, a Ana tvrdi da je spremna za još operacija, ako će ih izvesti njen muž.

Filip uživa u redizajniranju automobila i kuće, a najviše mene. Nakon dvoje djece, dopustila sam mu da to uradi“, rekla je Ana.

Kako prenose britanski mediji, Ana je primer koji Filip pokazuje drugim pacijentkinjama svoje ordinacije.

„Nikad ne bih rekla ne novim operacijama. Ako se zbog toga osećam bolje i lepše, to treba da uradim“, rekla je.

Njen muž dodao je da estetski zahvati ne znače da ne trebate da se brinete o svom telu i da su on i supruga na Paleo dijeti, kako bi izgledali što je moguće bolje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike