U trendu

U ovom kafiću muškarci čekaju u redu za kafu, i nije im žao (foto)

Kafić u Vašingtonu svoje posetioce mami konobaricama u bikiniju.

Bikini Beans Espresso zaposlene oblači samo u bikini, dok neke devojke skidaju i gornji deo i strateška mesta prekrivaju samo nalepnicama.

Preduzetnica Karli Džo vlasnica je biznisa koji je postigao veliki uspeh, sakupivši desetine hiljada pratilaca na društvenim mrežama, kao i maksimalni ‘rejting’ od pet zvezdica na društvenim mrežama. Vlasnica tvrdi kako ovo nije ponižavajuće već osnažuje žene. „Kao prvi bikini barista šop u Arizoni, želimo da osnažimo žene da se osećaju dobro“, piše na njihovoj službenoj stranici.

Nimalo iznenađujuće, gosti su uglavnom oduševljeni muškarci. Ipak nisu svi zadovoljni. Gradski službenk Majk Fagan želeo je da zabrani rad u bikiniju, ali nije uspeo. „Trebalo bi sve da bude u kafi, a ne u ženskom telu“, rekao je i dodao da ne želi da poteže argument dece, ali da je reč i o tome.

Sa njim se složila majka četvorogodišnje dece. „Problem nije što su deca videla, nego kako objasniti sedmogodišnjem detetu zašto žene bez majica serviraju kafu i zašto toliko muškaraca čeka u redu.“

Zaposlena u kafiću, Britani Paterson rekla je za People da nema problema sa porodicom i decom. „Porodice dolaze ovde i svi me vole“ , rekla je.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike