U trendu

Vrelo oružje: pripadnice izraelske vojske otkrivaju svoju seksi stranu (foto)

Kada bi izgled mogao da ubije, pripadnice izraelske vojske bi svakako bile u prvom planu i među najubojitijima na svetu.

Nalozi na Instagramu na kojima ove mlade žene u maskirnim uniformama pokazuju svoju lepotu već su privukli na desetine hiljada sledbenika.

Vojna služba u Izraelu je obavezna i za muškarce i za žene. Muškarci vojsku služe tri godine, dok su žene obavezne da u uniformi provedu dve.

Te mlade žene se ne plaše kamera, a na Instagramu su rešile da pokažu da vojna uniforma i puška M-16 preko ramena mogu da izgledaju opasno seksi.

Neke fotografije pripadnica vojske ističu činjenicu da se i u izraelskoj vojnoj uniformi može izgledati veoma ženstveno.

Druge fotografije frazu „lepota će spasiti svet“ zaista dižu na potpuno novi nivo.

Iako pripadnice vojske moraju da se suoče sa teškim naoružanjem i intenzivnim treninzima, dame se ne plaše da pokažu svoju zabavnu i intrigantnu stranu, postavljajući svoje seksi fotografije.

Ženama je dozvoljeno da služe u 83 odsto odbrambenih snaga Izraela, uključujući i borbene jedinice. One mogu da biraju gde će da provedu dve godine vojnog roka — u kancelarijama Glavnog štaba, bolnicama, obrazovnim institucijama ili na sličnim mestima.

Međutim, mnoge žene ponosno stupaju u borbenu pešadiju, graničnu policiju ili druge borbene jedinice.

(Sputnjik)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike