U trendu

Antidepresivi i libido

„Od januara do jula sam pio antidepresiv citalex, a onda sam na svoju ruku naglo prekinuo terapiju. Za to vreme sam imao seksualnu zelju, međutim od januara ove godine sam je izgubio, pa ne znam da li je to zbog prestanka uzimanja lekova.

Pre 20 dana sam opet počeo da pijem lekove, međutim, želja mi se još ne vraća, a to mi je problem jer sad imam devojku i kad sam pored nje skoro da se i ne uzbuđujem, pa ne znam šta da radim?

To mi sad predstavlja veliki problem jer puno se volimo, a ja kad sam pored nje nisam uzbuđen dovoljno…“ (Vucjak1989)

  • Eto to je samo 1 od milion nuspojava… Farmakoborci će naravno minimizirati nuspojave i pričati da prolazi za „nekoliko dana“, a eto kako prolazi… Nekom su stvarno potrebne tablete, ali većina ljudi bi i za najmanji stres i problem „nešto da proguta“ i da joj bude lakše i bolje, umesto da „proguta žabu“, udahne duboko i krene u napad, u napad na problem, ka rešenju i oslobođenju. Svaki lek deluje drugačije na svakog, i dok vam psihijatar ubode pravu kombinaciju, nek vam je Bog na pomoći. Da bar 100% može lek da pomogne pa da se i rizikuje… Ovako malo ti nešto kao olakša, pa ti se posle opet javi sve isto + još gomila drugih stvari ti izbuta i pokvari u organizmu… Ali dokle god farmakomafija može da uzima pare od tebe, reći će da je lek totalno bezbedan i prepisivaće ti ga kao gumene bombone posle 2 minuta slušanja tvojih problema, a za mene će pričati da sam lud i da nisam u pravu… Sam biraš šta ćeš raditi sa svojim životom. (bRu zLi)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice… 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.