U trendu

Korona u Vladi Srbije: Maja Gojković, ministar Vulin i Marko Đurić pozitivni na virus

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozitivan je na korona virus i nalazi se u samoizolaciji, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, Vulin se testirao nakon što je je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na kovid-19.

Ističe se da Vulin nastavlja da redovno obavlja dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije i dodaje da nema simptome i da se oseća dobro.

„Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19“, stoji u saopštenju.

Marko Đurić pozitivan na korona virus

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozitivan je na korona virus, prenose beogradski mediji.

Kako se navodi, Đurić se juče testirao, a rezultat testa je pozitivan.

Prema medijskim izveštajima, on je u samoizolaciji, nema simptome i dobro se oseća.

Đurić se nije oglasio ovim povodom.

Gojković pozitivna na korona virus

Predsednici Narodne skupštine Srbije Maji Gojković danas je potvrđen pozitivan test na Kovid 19, a ona se nalazi u bolnici i prima neophodnu terapiju, potvrđeno je Tanjugu u njenom kabinetu.

Gojković ima upalu pluća, ali se dobro oseća.

Pored predsednice parlamenta, i ministar odbrane Aleksandar Vulin, kako je potvrđeno iz njegovog Ministarstva, pozitivan je na virus korona, a pre toga, mediji su preneli da je Kovidom 19 zaražen i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.