U trendu

Naslovne strane za petak, 22. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 22. oktobar najviše pišu o kovid propusnicama i o bivšoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović, a bave se i drugim političkim i društvenim temama.

ALO – List piše o slučaju Kragujevčanina Djordja Joksimovića koji se šest godina borio za vraćanje prava na starateljsvo nad decom koja su mu oduzeta zbog bolesti supruge „Djordju konačno vraćene ćerke“.

BLIC – „Najmladji ostaju u klupama, stariji na onlajnu“, o saznanjima da bi to trebalo da predloži Krizni štab za borbu protiv korona virusa. „Pet surovih ubistava u vreme Dijane Hrkalović“, o uličnim ubistvima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Naplata kazni od ponedeljka“, o kovid propusnicama. „Izbrisali poternicu za dilerom pa tražili 300.000 evra“, o sazanjima tog lista vezanih za podatke iz predistrage protiv bivše državne sekretarke MUP-a.

DANAS – „Zašto je postalo opasno reći ime Danila Vučića“, o oštrim reakcijama premijerke i članova Srpske napredne stranke na pominjanje imena sina predsednika Srbije. „Zamazivanje očiju javnosti i medicinarima“, o uvodjenju kovid propusnica.

INFORMER – O hapšenju žene koja se predstavljala kao plastični hirurg „Lažnoj doktorki u sefu u kolima našli 48.000 evra“.

KURIR – Intervju sa predsednicom Višeg kasacionog suda Jasminom Vasović „Imuna sam na izjave političara i iz vlasti i iz opozicije“.

POLITIKA – „Noćne kovid kontrole uvod u oštrije mere“, o uvodjenju kovid propusnica. „Vladimir Rebić od 16. decembra u penziji“, o penzionisanju direktora policije.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Sve o kovid propusnicama“, list piše o tome ko može da ih dobije i gde će biti tražene.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar