U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 5. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o tužbama gradjana zbog troškova obrade kredita u bankama, o demografskim podacima, nedelji dijaloga o izbornim uslovima ali i o drugim političkim i ekonomskim temama.

ALO – „Rat banaka i advokata!“, list piše o protestima advokata povodom predloga autentičnih tumačenja Zakona o obligacionim odnosima, Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, koji su podneti u Skupštini Srbije.

BLIC – O demografskim podacima „Srbija od 2002. ostala bez 600.000 ljudi“. O predstojećem festivalu u Novom Sadu „Smeštaj za Egzit od 20 do 1.500 evra“.

VEČERNJE NOVOSTI – Autorski tekst bivšeg šefa CIA za region – Stiven Majer: „Amerika bez pravog interesa na Balkanu“. Pod naslovom „Tri prsta im sinonim za zločine“, list piše o izložbi o „Srebrenici“ u Beogradu. O tužbama gradjana zbog obrada kredita „Gradjani pobedili bankare“.

DANAS – Izjava lidera Liga socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka „Otkrivanje masovnih grobnica pre teme o priznanju Kosova“. „Bez velikih očekivanja u nedelji dijaloga“, piše list.

INFORMER – „SZO: Preti nam superkorona, koja će biti jača od vakcine!“, list piše o upozorenjima Svetske zdravstvene organizacije u vezi širenja novih sojeva korona virusa.

KURIR – „Grobari zaratili“ o novim sukobima medju navijačima „Partizana“. Specijal povodom Dana borca, 4. jula „Smrt fašizmu sloboda narodu“.

POLITIKA – „Spojeni gasovodi Srbije i Madjarske“, prenosi list. Intervju sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom: „Šmit je za nas samo gost“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu Darka Mladića, sina haškog osudjenika, bivšeg komadanata Vojske Republike Srpske Ratka Mladića pod naslovom „Mladiću ubili ćerku da ne zauzme Goražde“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.