Naslovne strane za sredu, 31. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 31. mart, pišu o epidemiološkoj situaciji, Kosovu, odnosima Srbije i EU.

POLITIKA – „Ubrzanje vakcinacije je najvažniji državni cilj“ – piše list. O porezu za radnike na internetu: „Frilenseri nezadovoljni novom ponudom Vlade“.

BLIC – Analiza lekarke Marije Zdravković o epidemiološkoj situaciji: „Izveštaj iz crvene zone“. O mišljenju gradjana o Kosovu: „Većina gradjana ne prihvata ekstremnu ideologiju“.

VEČERNJE NOVOSTI – O kriminalnom klanu Veljka Belivuka: „Amerikanci oslobodili ludog Džonija?“. List pod naslovom „Ministarkin ‘blickrig’ protiv SPC i tradicije“ piše o Gordani Čomić.

DANAS – O hapšenju Slobodana Miloševića pre 20 godina: „Kako je izgledala drama u Vili ‘Mir’ „. Povodom Rezolucije Evropskog parlamenta: „Evropa će se ubrzano distancirati od Vučića?“.

ALO – „Marija plakala i zvala Marka“, piše list o novoj seriji „Porodica“, koja se prikazuje na RTS-u. „U Dominikani CIA Veljinom nasledniku čuva ledja“, o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka.

INFORMER – „Vakcinišite se“, list piše o vakcinaciji i epidemiološkoj situaciji u Srbiji. „Marija i Marko tuže ekipu ‘Porodice'“, o seriji o porodici bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.

KURIR – „Dvostruki mutant“, o pojavi novog soja korona virusa. „Grci spustili cene junskih aranžmana za čak 50 odsto“, list piše o putovanju na letovanja za vreme pandemije korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – „Zbog Grčke svi hoće vakcinu“, o uslovu Grčke da samo vakcinisani mogu da udju tu zemlju. „Veljinog naslednika iz zatvora izvukla DEA“, list piše o kriminalnoj grupi vodje navijača fudbalskog kluba Partizan Veljka Belivuka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.