Naslovne strane za utorak, 6. april 2021. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak 6. april 2021. godine pišu o vakcinama, vitaminima za penzionere i političkim temama.

ALO – „Veljini ljudi ubijali iz dosade“, o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka.

BLIC – O suzbijanju epidemije korona virusa u Srbiji „Ako se vakcinišemo za dva meseca od mera ostaju samo maske“. List piše i o uslovima života i standardu „Beograd tek peti najskuplji grad u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – List najavljuje početak proizvodnje vakcina u Srbiji „Sputnjik V iz Torlaka 20. aprila“. Akademik Matija Bećković piše „Hrvatska će pre nas zaštititi ćirilicu“.

DANAS – O nabavci suplemenata koja je sprovedena po hitnoj proceduri i bez javne nabavke list piše „Penzionerima vitamini, a Vučiću ‘lek’ za pamćenje“. O seriji „Porodica“ govori karikaturista Predag Koraksić Koraks: „Miloševićevo i ovo vreme skoro u dlaku isto“.

INFORMER – List piše o posledicama infekcije korona virusom „Korona ubija i posle korone“. O utakmici Crvene zvezde i Partizana „Derbi za titulu“.

KURIR – Pod naslovom „Slobodna“, list piše da je ukinuta poternica za Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

POLITIKA – Povodom 80 godina od početka Drugog svetskog rata u Jugoslaviji „Hitlerova odmazda za nepokorne Srbe“. Uz fotografiju Dragana Djilasa i Vuka Jeremića naslov „Vrednosna razmimoilaženja ili ‘vetrovi razdora’ u opoziciji“.

SRPSKI TELEGRAF – O korona virusu i posledicama „Umire samo ko nije vakcinisan“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.