U trendu

Pomešala je šampon i so i rešila najveći problem miliona žena (video)

Želite šampon koji otklanja sve nečistoće sa kože glave, daje volumen kosi, podstiče cirkulaciju i neguje samo dlaku? E, to ćete dobiti ako u najobičniji šampon dodate malo morske soli.

Ovo je bukvalno spas za najveći problem miliona žena, a to je preterano mašćenje kose i nedostatak volumena.

Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo da se zahvalimo morskoj soli. Ali, zašto biste u 21. veku čekali da odete na more da biste imali savršenu kosu? U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu!

So možete da pomešate sa vodom i malo parfema, pa da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate talasastu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili predivan volumen i onaj škriputav osećaj skroz čiste kose.

Jedan od najprodavanijih šampona na svetu nastao je upravo tako – ljudi su pomešali bazu za šampon sa malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa cijeli dan bude puna volumena i predivnog mirisa.

Ne morate da kupujete skup šampon da biste to postigli – dovoljno je da pomješate malo krupne morske soli, limunovog soka i omljenog šampona i time da perete kosu nekoliko puta sedmično. Rezultati ne mogu a da vas ne oduševe!

2 komentara
  1. Anonimni

    ja kad sam na moru, nikad kosu ne ispiram slatkom vodom..i kosa mi je upravo kao sto pise u tekstu – meka, voluminizirana i negovana jer je nahranjena mineralima

  2. Anonimni

    Ja kad sam na moru ja obavezno u morskoj vodi samponom perem glavu ,efaekat je zadivljujuci nestala mi je i kosa za pedeset godina pranja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike