U trendu

Nije svaki penis isti, ona je fotografisala 100 – i otkrila razlike

Nakon prvog projekta koji se bavio ženskim grudima, fotografkinja Laura Dodvort je počela da fotografiše muške polne organe.

Pod nazivom Manhood, projekat je okupio muškarce, pretežno Laurine prijatelje koji su izrazili želju da učestvuju i pokažu svoj penis pred objektivom.

Tako se grupa muškaraca voljnih za anonimno „otkrivanje svetu“ povećavala, te dostigla cifru od 100, prenose mediji u svetu.

“Nije stvar samo u fotografisanju polnih organa, bitna je i priča koja stoji iza toga”, poručila je ova fotografkinja.

Tako je već na početku uočila da su neki muškarci bez blama, i veoma hrabro skidali odeću sa sebe, dok su drugi bili veoma nesigurni i nervozni.

Amanda to objašnjava na sledeći način:

„Kada je reč o penisu, mnogi muškarci su veoma nesigurni. Imajte u vidu da ovo nije bilo takmičenje u dužini penisa, već realan pogled na različitosti jednog pola. A njih ima i te kako mnogo kad je reč samo o ovom jednom organu.“

Nakon što je videla 100 penisa muškaraca, različite boje kože i starosti, fotografkinja je uvidela se, osim po dužini, njihovi penisi poprilično razlikuju i po debljini, tonusu kože, obliku, zakrivljenosti…

Na kraju, Amanda je dokazala da je različitost sasvim normalna. Baš kao što postoje različiti oblici vagina i grudi kod žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)