Seks na jednu noć – horor ili bajka?

Davno su prošli dani kada ste seks za jednu noć mogli da nađete jedino u noćnim klubovima. Tu je sada čitav niz aplikacija i veb stranica koje vam omogućuju zadovoljavanje seksualnih potreba gde god i kad god poželite. Naravno, ova dodatna mogućnost ne čini neke od vrućih susreta manje podložnim neuspesima i blago rečeno – katastrofama.

Nekolicina njih svoja iskustva o seksu za jednu noć, ona najgora, ali i najbolja, podelili su na stranici ‘Whisper’.

– Sinoć sam izašao sa jednim ciljem – da odvedem neku devojku u krevet. Nije to nešto što inače radim, ali uspelo mi je i bilo je predobro – napisao je jedan, a drugi je komentarisao kako se njemu poslednji seks za jednu noć pretvorio u super sastanak i da joj je iduće jutro napravio doručak.

Neki su priznali kako im se seks za jednu noć pretvorio u vezu.

– Moj dečko je bio stranac sa kojim sam jedne večeri izgubila nevinost, a onda se u njega zaljubila preko ušiju. Šest godina nakon te večeri službeno smo postali par i sada ga moja kćerka zove ‘tata’ i on je zaista sjajan – kazala je jedna devojka.

Jedan je napisao kako je njegova devojka za jednu noć postala njegova ljubav života, a drugi je napisao kako je saznao da su njegovi roditelji koji su u braku 26 godina, vezu započeli seksom za jednu noć.

Bilo je tu i malo neobičnijih priča. Jedna žena priznala je kako je njena 19-godišnja kći zatrudnela nakon seksa za jednu noć.

– To dete donelo je blagoslov našoj porodici i više nego što smo mogli da zamislimo.

Ipak, nisu svi imali tu sreću da dožive bajku, bilo je tu i ‘horora na jednu noć’.

– Jednom sam se upiškio u krevet dok sam bio u krevetu sa nepoznatom devojkom. Ona je još uvek spavala kada sam se probudio pored nje, pa sam joj napisao da je ona to učinila i obećao joj da neću nikome reći.

– Neko večer završio sam u krevetu sa jednom devojkom. Sada sedi preko puta mene na intervjuu za posao – napisao je jedan mladić, a druga devojka zaključila je ovu seriju užasa u spavaćoj sobi.

– Imala sam seks za jednu noć. Kada sam se probudila dečko je već otišao, a na jastuku mi je ostavio 50 dolara.Stokpic

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.