U trendu

Ženska ejakulacija

Ženska ejakulacija je izbacivanje tečnosti iz uretera ili mokraćnog kanala. Treba naznačiti da ta tečnost nikako nije urin i da je njeno izbacivanje obično praćeno veoma jakim orgazmom. Dakle, iako se ta tečnost izbacuje iz mokraćnih kanala, hemijskim analizama je utvrđeno da to nije urin. Svim onim muškarcima koji se povodom toga pitaju je li senzacija prilikom ejakulacije kod žena slična njihovoj, treba odgovoriti da je ona – daleko snažnija.

Najkraći put ka ženskoj ejakulaciji jeste konstantna stimulacija njene G tačke. Da bi došlo došlo do ovog specifičnog vrhunca, žena mora biti potpuno opuštena i, naravno, raspoložena za malo nežnosti. Mnoge žene prilikom koitusa osećaju potrebu za izbacivanjem nečega što najčešće ne umeju da objasne (u pitanju je ejakulacija!), ali se uzdržavaju, misleći da im organizam signalizira potrebu za odlaskom u toalet. Zato, muškarci, podržavajte svoju partnerku i ohrabrujte je da se ponaša shodno osećajima.

Evo i nekih upozorenja za muškarce: ako vaša partnerka nije u dobrom kontaktu sa svojim telom, odnosno ako ga ne kontroliše najbolje, nije nemoguće da prilikom ovoga spontano izbaci i izvesnu količinu mokraće; u slučaju da se ovo i desi, nemojte joj zameriti, već je podržite.

U procesu ejakulacije kod žena učestvuju zapravo specifične žlezde, koje se nalaze oko mokraćnice. Te žlezde su sazdane od specifičnog tkiva, veoma sličnog tkivu prostate kod muškaraca, i luče tečnost sličnu onoj koju proizvodi prostata. Pri tom, razume se, ne luče sve žene iz ovih žlezda istu količinu tečnosti, tako da je kod nekih ona nalik na nekoliko kapi, dok je kod nekih nalik na omanji izliv.

Za kraj smo vam, drage žene i muškarci, pripremili hladan tuš: nemaju sve žene mogućnost ejakulacije! Čak i ako žena poseduje ovaj divan dar, do ejakulacije neće doći svaki put kada dođe do seksualnog uzbuđenja. Oni muškarci koji imaju žene sposobne za ejakulaciju – pravi su srećkovići; a žene koje imaju ove sposobnosti – više su nego srećnice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.