Ženska ejakulacija

Ženska ejakulacija je izbacivanje tečnosti iz uretera ili mokraćnog kanala. Treba naznačiti da ta tečnost nikako nije urin i da je njeno izbacivanje obično praćeno veoma jakim orgazmom. Dakle, iako se ta tečnost izbacuje iz mokraćnih kanala, hemijskim analizama je utvrđeno da to nije urin. Svim onim muškarcima koji se povodom toga pitaju je li senzacija prilikom ejakulacije kod žena slična njihovoj, treba odgovoriti da je ona – daleko snažnija.

Najkraći put ka ženskoj ejakulaciji jeste konstantna stimulacija njene G tačke. Da bi došlo došlo do ovog specifičnog vrhunca, žena mora biti potpuno opuštena i, naravno, raspoložena za malo nežnosti. Mnoge žene prilikom koitusa osećaju potrebu za izbacivanjem nečega što najčešće ne umeju da objasne (u pitanju je ejakulacija!), ali se uzdržavaju, misleći da im organizam signalizira potrebu za odlaskom u toalet. Zato, muškarci, podržavajte svoju partnerku i ohrabrujte je da se ponaša shodno osećajima.

Evo i nekih upozorenja za muškarce: ako vaša partnerka nije u dobrom kontaktu sa svojim telom, odnosno ako ga ne kontroliše najbolje, nije nemoguće da prilikom ovoga spontano izbaci i izvesnu količinu mokraće; u slučaju da se ovo i desi, nemojte joj zameriti, već je podržite.

U procesu ejakulacije kod žena učestvuju zapravo specifične žlezde, koje se nalaze oko mokraćnice. Te žlezde su sazdane od specifičnog tkiva, veoma sličnog tkivu prostate kod muškaraca, i luče tečnost sličnu onoj koju proizvodi prostata. Pri tom, razume se, ne luče sve žene iz ovih žlezda istu količinu tečnosti, tako da je kod nekih ona nalik na nekoliko kapi, dok je kod nekih nalik na omanji izliv.

Za kraj smo vam, drage žene i muškarci, pripremili hladan tuš: nemaju sve žene mogućnost ejakulacije! Čak i ako žena poseduje ovaj divan dar, do ejakulacije neće doći svaki put kada dođe do seksualnog uzbuđenja. Oni muškarci koji imaju žene sposobne za ejakulaciju – pravi su srećkovići; a žene koje imaju ove sposobnosti – više su nego srećnice.

3 komentara
  1. unknown

    Odgovor Krstevskoj Ani: Draga Ana, ja sam forenzički antropolog. Ejakulacija, tj. skvirting, predstavlja nekontrolisano, odnosno delimično kontrolisano lučenje skvirta, tj. prozračne materije iz uretera. Ne treba da se nervirate oko prirodnih stvari reproduktivnog sistema. Suzdržavanje ejakulacije može da dovede do stomačnih tegoba.

  2. Ana Krstevska

    Ja se suzdržavam od ejakulacije, jer me brine kako će moj dečko reagovati na to i da li će mu biti odvratno. Jako smo bliski i znam da mu to ne bi smetalo, ali ja se svejedno ne mogu dovoljno opustiti da bih ejakulirala, kad god dodjem na rub toga, zamolim ga da mi prestane stimulisati G-tačku, jer ne želim da svršim. Molim za savjet.

  3. Dragan Lalić

    Ovo sam doživeo s tri partnerke, prava ekstaza, i kažu da je tri puta jače od orgazma. Za ovo postoji posebna taktika nadraživanja i tačno je da ne može da doživi svaka žena. Pre stimulacije, ženu treba opustiti masažom i milovanjem. Svakom muškarcu bih poželeo ovaj dar od Boga.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike