U trendu

Majka petogodišnjeg sina redovno ostavljala samog, sve dok otac nije saznao istinu

Doba u kom je u redu decu ostaviti samu kod kuće na neko vreme oduvek je predmet rasprave. Upravo o tome poslednjih dana diskutovali i posetioci popularne internet stranice, Redit.

Tamo je mama po imenu Tarin otvorila temu pod naslovom „Ostavljanje petogodišnjaka kod kuće“, i objasnila situaciju u kojoj se našla.

„Trudna sam 34 nedelje, imam petogodišnjeg sina i moj verenik radi šest dana nedeljno. Zbog svega toga mi je izuzetno teško da izađem iz kuće“, napisala je i dodala kako joj trudnoća, spremanje sina i vožnja automobilom izazivaju pravi bol.

Kako je napisala, upravo zato dečaka inače ostavlja samog kod kuće na otprilike sat vremena dnevno, ali sve to radi iza leđa svog verenika. Ipak, kako to inače biva, uhvaćena je.

Naime, dok se ručak njenog sina kuvao, odlučila je da ode do obližnje prodavnice kako bi kupila hranu, a zaključila je da njen petogodišnjak ionako uopšte neće primetiti da je nema, jer će idućih sat vremena „igrati igrice na svom ajpedu ili gledati televizor“.

Ipak, nije sve išlo po planu. Njen verenik je stigao kući pre vremena i zatekao potpuno neočekivanu situaciju, a istog trena je poslao poruku i samoj Tarin.

„Zašto je Brent sam, jesi li ti luda? Kako ne vidiš da je to potpuno pogrešno?“, napisao joj je u besnoj poruci koju je ona podelila s korisnicima Redita.

„Osećam se poniženo i omalovažavano ni zbog čega“, napisala je, pa pitala druge slažu li se sa njenim mišljenjem i da li bi tolerisali takvo ponašanje druge osobe.

„Petogodišnjak je savršeno sposoban da se brine o sebi sat vremena“, uverena je majka koja razmišlja o tome da „spakuje svoje torbe i više nikada sinu ne dopusti da vidi svog oca“.

No, na njeno iznenađenje, većina ljudi je stala na stranu zabrinutog oca.

„Mislim da se slažem s time da se dete može na kratko brinuti o sebi, ali ceo sat, dok rerna radi, nema hrane spremne, dok je ona u kupovini?“, napisao je jedan od korisnika Redita.

„Svesno je ostavila petogodišnje dete bez nadzora kod kuće dok radi šporet. To je ludo“, napisao je drugi i dodao da ona uopšte nema pravo da se ljuti, jer je reakcija njenog verenika potpuno opravdana.

1 komentar
  1. AA ( americki alah)

    Trudna sam 34 nedelje, imam petogodišnjeg sina i moj verenik radi šest dana nedeljno. spakuje svoje torbe i više nikada sinu ne dopusti da vidi svog oca“. O GLUPO PISKARALO, CIJE JE TO DETE?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike