U trendu

Film „Grinč“ od sutra u bioskopima

BEOGRAD – Animirani film „Grinč“ od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, a za 25. novembar je najavljen „Porodični dan“ u bioskopima „Sinepleks“ sa specijalnim programom i poklonima.

Preslatki zeleni namćor, Grinč, jedino što želi jeste malo mira i tišine u danima kada sve vrvi od boja i zvukova, dok se svi, sem njega, spremaju za dolazak Deda Mraza.

Iz studija „Universal Pictures“ i „Illumination“ dolazi animirana avantura, bazirana na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

„Grinč“ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika.

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks.

Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku.

I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera.

Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić i kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Film će se prikazivati u 2D, 3D i 4D verziji, sinhronizovan i titlovan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.