Handanović: Od sutra u prodaji ulaznice za Fest

BEOGRAD – Od sutra ujutru 25. januara počinje prodaja karata za 48 Fest koji će se od 28. februara do 8. marta održati u Beogradu, a za penzionere je prvi put u istoriji festivala pripremljen specijalan popust za kupovinu ulaznica, kazao je Tanjugu Damir Handanović iz Centra beogradskih festivala (Cebef).

Handanović je napomenuo da popust od 50% na ulaznice za penzionere na dan projekcije vazi na blagajni Kombank dvorane za projekcije u toj sali od 10 sati pre podne.

„Naša ideja je da što veći broj ljudi bude u prilici da pogleda filmove na Festu. Od sutra svi poštovaoci kinematografije moći će da kupe ulaznice na blagajnama dvorana gde se filmovi prikazuju ili preko

Ovogodišnji Fest je posvećen sećanju na glumca Bekima Fehmijua, pod nazivom „Skupljači emocija“, a publika će moći da vidi 96 premijernih filmova.

Festival će otvoriti film „Otac“ Srdana Golubovića, a zatvoriti čuveni holivudski glumac, producent, dramski pisac i reditelj Džon Malkovič sa muzičko-scenskim performansom pod nazivom „Muzički kritičar“

Publika će moći da uživa u više od 300 projekcija u osam dvorana.

(Tanjug)

Napišite komentar