Kako protiv ženske konkurencije?

Dešava se: neka žena obleće oko vašeg partnera i bestidno flertuje s njim. Nabacuje mu se – na vaše oči. U takvom trenutku većina žena poželi da fizički nasrne na bezobraznicu ili da napravi scenu. Naravno, većina žena zna da to nije baš najbolja taktika – evo šta je efikasnije.
Jedna dobra varijanta jeste da pokažete superiornost. Pretvarajte se da se radi o potpuno bezazlenoj situaciji: započnite sa "rivalkom" potpuno opuštenu komunikaciju – na taj način pokazujete joj da ste sigurne u sebe i u čvrstinu svoje veze sa partnerom, te da ona tu nema ama baš nikakve šanse.
Može se desiti da "rivalka" ne popušta. U tom slučaju nije loša ideja da nametnete temu razgovora. Diskretno ispipajte u šta je ona dobro upućena, a zatim započinjite (i dalje potpuno opušteno) teme u kojima ona nikako ne može da učestvuje. To će za nju sigurno biti veoma neprijatno, plus joj znatno smanjujete "prostor za razmahivanje".
Kad smo već kod prostora: moguće je da ste u ovakvoj situaciji pomalo ljute na svog partnera (zašto već jednom ne otera tu dosadnjakovićku?), ali tu ljutnju nipošto nemojte da pokažete. Ako to uradite, konkurenciji dajete prostora da ga teši.
Naravno, sitni znakovi "obeležavanja vlasništva", kao što je hvatanje partnera oko struka, sasvim su dozvoljeni. Pored toga što time konkurentkinji saopštavate "on je moj", ovakav sitan znak ljubomore teško da će zasmetati vašem partneru – naprotiv, verovatno će misliti da je to veoma seksi (muškarci, generalno uzev, ne vole kada njihova partnerka totalno "iskulira" konkurenciju i uopšte ne reaguje, jer ih to navodi na pomisao da je ona zapravo nezainteresovana za njih).
Dakle, samo smireno i nadmoćno – i otarasićete se i najnametljivije konkurencije.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike