U trendu

Konačno se usaglasili, i žene i muškarci smatraju ovu seks pozu najgorom

Brojne ankete sprovode se po pitanjima vođenja ljubavi, a najčešće one koje se odnose na najbolje i najgore seksualne poze

Kada su rezultati ovih anketa u pitanju, neobično je da su se žene i muškarci konačno usaglasili, a oba pola smatraju da jedna poza definitivno zauzima prvo mesto, kao najgora poza.

Kako istraživanja pokazuju, najmanje draga poza i ženama i muškarcima jeste poza 69.

Reč je o pozi u kojoj partneri simultano jedno drugome pružaju oralno zadovoljstvo, a prema rečima onih koji je kritikuju, poza je vrlo komplikovana, teško izvodljiva i ne preterano prijatna.

Iako razlika u visini ne izgleda kao preterano važan faktor, kada je ova poza u pitanju, veoma utiče na izvedbu, a oba pola smatraju da je, u trenutku kada primate zadovoljstvo, vrlo teško fokusirati se na pružanje zadovoljstva partneru.

Rasprava o ovoj temi povela se i na popularnoj platformi Reddit, a mišljenja ženskih i muških korisnika pokazala su da, uprkos izvikanosti, ova poza zapravo uopšte nije popularna.

1. Ni sama ne znam šta tačno mislim o njoj, ali recimo da je volim samo sa pravim partnerom. Može da bude dobra, ali je činjenica da nisu sva tela međusobno kompatibilna“.

2. „Stvarno nisam fan. Teško je u isto vreme i davati i primati“.

3. „Moje iskustvo je pokazalo da neko uvek izvuče deblji kraj i ostane nezadovoljen u ovoj pozi. Koja je onda njena svrha? Oralni seks u klasičnoj pozi je bolji, onda sam barem siguran da sam zadovoljio partnerku.

4. Smeta mi logistika u pozi 69. Ja jednostavno ne mogu da se koncentrišem dok me žena zadovoljava, a ne želim da deluje kao da ja odbijam da se potrudim oko nje“.

5. „Nije mi prijatno u toj pozi i tačka. Ne mislim pritom na neprijatnost zbog tela nego mi je sam položaj tela u toj pozi nekako neprijatan, naročito zbog toga što je moj partner viši od mene i onda uvek moram nekako neprirodno da se rastežem. Hvala, ali ne hvala“.

(Najžena/M.O.)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)