U trendu

„Možda“ i „lepo“

Jedna od najčešćih poruka koje devojka ili žena dobije posle jednog od prvih izlazaka jeste nešto u stilu: "Sinoć mi je bilo lepo s tobom. Možda bi trebalo uskoro ponovo da se vidimo". Za muškarca koji je šalje to je kratka i veoma jasna poruka, ali devojka koja je primi može da smisli hiljadu pitanja i različitih teorija. Na šta mislimo?
Njoj je, recimo, sinoć bilo super. Međutim, kada u poruci vidi "lepo", ona pomisli da se on i nije baš toliko dobro proveo kao ona. Onda, tu je i to "možda" – šta je on mislio s "možda"? Zašto nije rekao nešto kao: "Trebalo bi to da ponovimo", ali bez "možda"? "Možda" verovatno znači da nije siguran da želi da se ponovo vidi s njom.
Što više razmišlja o toj poruci, devojci se sve više čini da on baš i nije zainteresovan za nju. Ko zna, možda mu je čak i bilo odvratno?! Samo je, eto, učtiv, i ne želi to da joj kaže; on je fin momak koji ne želi da je povredi. A kako nekome reći da ti je veče s njim bilo katastrofa a da tu osobu ne povrediš?
Koji užas. Tako fin momak, ali, eto, ona mu se baš i nije dopala.
Drage naše dame, ako i vi razmišljate na ovakav način, nemojte! Kada vam stigne ovakva poruka, to znači da se muškarac od koga ste je primile zaista lepo proveo s vama i da stvarno, ali stvarno, želi ponovo da vas vidi, po mogućnosti, što pre. Da mu se niste dopale, ne bi vam poslao takvu poruku. Nego kakvu?
Odgovor je jednostavan: nikakvu. Muškarac kome se ne dopadnete u najvećem broju slučajeva neće poslati poruku tipa: "Hvala na utrošenom vremenu, ali ja ne bih da nastavimo poznanstvo". Njihova taktika je znatno jednostavnija – smesta poznanstvo okončaju sami, izostankom bilo kakve dalje komunikacije.
Dakle, kad dobijete poruku kakvu smo opisali na početku teksta, obradujte se (ako vas raduje što je njemu bilo lepo s vama) – i planirajte sledeće viđenje s njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar