Ne prilazi vam jer…

Ima dama koje su lepe, doterane, žele da im bar neki muškarac priđe kada izađu – ali to se ne dešava. Kao da se kompletna muška populacija drži što dalje od njih. Evo nekih mogućih razloga za to – uglavnom se radi o stvarima koje mogu da vam uopšte ne padnu na pamet.
Namrštene ste. Većina ljudi će instinktivno izbegavati da priđu namrštenima. Ne samo da ne izgledaju kao prijatno društvo već i izgledaju kao da će ujesti bilo koga ko im priđe – i ovde ne govorimo o "ljubavnim ugrizima". Ukoliko želite da vam bilo ko priđe, prijateljski osmeh bi vam mogao mnogo pomoći.
Odbijate da bilo koga pogledate u oči. Prići nepoznatoj osobi je dovoljno teško samo po sebi; zaista je malo ko sklon tome da priđe nekome ko ga ignoriše. A time što svaki put kad vas neki muškarac pogleda, vi smesta skrenete pogled, šaljete toj osobi signal da ne želite nikakvu komunikaciju s njom. Bilo ko sa bar malo vaspitanja će poštovati tu želju i neće vam prići; prići će samo oni nasrtljivi koje nije briga želite li njihovo društvo, ili koji su ubeđeni da ih sve dame obožavaju i da se rastope od sreće čim im priđu.
Previše flertujete. Osmeh i pogled odobravanja kad vas neki muškarac pogleda znak su da želite da vam on priđe. Međutim, to ne znači da takav signal treba poslati svakoj muškoj osobi u blizini – malo ko želi da bude s osobom koja bi prihvatila da bude sa bilo kim.
Okružene ste prijateljima. Ne sumnjamo da su vaši prijatelji divne osobe – inače ne biste bile s njima, zar ne? Međutim, to što izgledate kao da ste u središtu čopora može da deluje zastrašujuće za nekog ko bi hteo da vam priđe i upozna se, za početak, s vama, a ne odmah sa svim ljudima kojima ste okružene, da i ne spominjemo da će malo ko rizikovati da ga odbijete pred gomilom prijatelja. Zato se povremeno izdvojite od prijatelja (na primer, možete uzeti pića za njih), kako biste pružile priliku nekom zainteresovanom da vam priđe.

1 komentar
  1. Sara Vošnjak

    Postoji više razloga: možda je cura nafurana, uobražena ili na lošem glasu. Muškarci su u današnje vreme postali prave kukavice. Koliko ja znam, cure su te koje imaju više hrabrosti da priđu i „probiju led“:)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike