U trendu

Neverovatna: Ova seks poza produžava ORGAZAM

Orgazam kod žene se i danas smatra za nešto šta nije u potpunosti definisan, ali su se seksolozi potrudili da pronađu način da on duže traje i da da bude prilično intenzivan.

Mnogi muškarci, a i žene do kraja ne uživaju u sekusalnom odnosu. Treba im dosta vremena da shvate šta im najbolje prija u seksu tj. ono šta može lako da ih dovdede do vrhunca. Međutim, seksolozi su našli rešenje kako da reše taj problem te su našli novu pozu. U pitanju je poza koja liči na – položaj mačke koja je verijanta koja mislionarske poze koja dobro stimuliše klitoris.

Ovu pozu seksolozi su opisali tako da ona treba da počinje u misionarskoj pozi, kako bi tako došlo do penetracije, posle čega muškarac ostaje oslonjen na šake. Nakon toga je potrebno da se spusti ka telu devojke oslanjajući se na kolena i podlaktice, a da u isto vreme bude veoma blizu tela žene kako bi se klitoris stimulisao.

Ono šta je preporuka jeste da se ova poza ne koristi ukoliko je u pitanju grub seks, nego isključivo onaj koji bi trajao dugo, koji je nežniji, orgazam se postiže sporo, ali je veoma intenzivan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar