Nikad nemojte raditi ove stvari zbog muškarca, čak i ako ste ludo zaljubljene

Ne postoje univerzalna pravila u ljubavi, ali postoje neka kojih bi žene trebalo da se drže kako bi zadržale svoj karakter i integritet.

Smršati

Ako ste odlučile da zdravije jedete i više vežbate, samo napred. Ali nemojte to raditi kako bi bile privlačnije svom muškarcu. Činite to zbog sebe.

Napustiti dugogodišnje prijatelje

Ako on želi da toliko ne komunicirate s bivšim, to je razumljivo. Ali ako želi da izbrišete broj dečka s kojim ste prijateljica od vrtića, preterao je.

Sniziti standarde i odustati od svojih snova

Ne morate da birate između karijere i ljubavnog života. Zaista ne morate. Ako vas sprečava u tome da idete za svojim ciljevima, ostavite ga i nađite nekog ko će vam biti podrška.

Raditi u krevetu stvari koje ne volite

Nemojte mu dopustiti da vas osećajem krivice natera na seks kakav ne želite. Ako vas zaista voli, neće vas prisiljavati. Biće srećan s onim što mu pružite.

Oblačiti se drugačije

Ako on voli da žena nosi haljinu, možete kupiti jednu ili dve. Ali nemojte napuniti ormar novom odećom kako bi ga impresionirale. Trebalo bi da vas voli takvu kakva jeste.

Dati mu novac koji zaradite

Ako želi da bude kod kuće i brinuti o kućnim poslovima dok vi plaćate račune, to je u redu. Ali nemojte mu dopustiti da potroši sav vaš novac na gluposti dok niste platili račune.

Promeniti frizuru

Ako voli plavuše, a vi ste brineta, ni slučajno nemojte menjati boju kose. Nemojte puštati kosu niti se šišati samo da bi mu udovoljile. To je vaše telo. Vi ste glavni.

Pretvarati se da ste neko ko niste

Ako ne podnosite rijaliti šou koji on voli, to je u redu. Ne morate imati sve zajedničko kako biste bili zajedno.

Pustiti ga da donosi sve odluke

Odluku o tome gde ćete jesti ili koji kauč ćete kupiti za novi stan. Imate glas. Iskoristite ga.

Depilirati svaki deo svog tela

Ne treba obrijati sve dlačice ukoliko vi to ne želite. Vaša je zadnja, a ne njegova.

Venčati se ili imati decu

Samo ako to zaista želite. Ako rodite samo jer partner to želi, vaša veza će patiti. Završićete utapajući se u kajanju i preziru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.