najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

On i koleginica iz firme

Počele ste da izlazite s novim muškarcem i zasad sve lepo teče. Upoznajete i njegove prijatelje, poznanike, porodicu, kolege s posla… To je sve super – znate i same da ako vas upoznaje s ljudima iz svog okruženja, mora da mu je stalo do vas i da planira nešto duže i ozbiljnije. Samo… Samo, ta njegova koleginica. Njegov odnos s njom vam nije sasvim jasan.

Ne samo da vam njegov odnos s koleginicom nije sasvim jasan nego, još gore, niste sigurne da vam ona nije pretnja, da nije pretnja po vašu vezu. Ona se njemu, vrlo očigledno, dopada. Zapravo, morate da priznate da se kao osoba dopada i vama – slatka je, simpatična, vedra, veoma je ljubazna s vama. Problem je što ta slatka, simpatična, vedra i ljubazna osoba svakodnevno provodi više vremena s vašim dragim nego vi. A vidite i da ga gleda na poseban način. Još kad se desi da se oboje smeju nečemu što je vama potpuno nerazumljivo i nimalo smešno, i još vam kažu: „Ne trudi se da razumeš, to je naša interna šala!“ Ima li tu nešto? Postoji li razlog za zabrinutost?

U najvećem broju slučajeva, nikakav razlog za zabrinutost ne postoji. Vaš dragi, kao što znate, vreme ne provodi samo s vama, pa su mu tako i aktivnosti različite – on ima, baš kao i vi, poslovni, društveni, ljubavni život. Njegova koleginica je deo njegovog poslovnog života, simpatičan saveznik protiv „kretena od šefa“ i ostalih „mračnih spodoba“ s posla. Dakle, ona je deo poslovnog života, ne ljubavnog.

Da, ona mu je, očigledno, simpatična, ali da želi nešto s njom, zar ne bi to već pokušao kad već svakog dana po osam sati provedu zajedno? Teško da nije imao priliku da s njom razgovara nasamo na par minuta, što je sasvim dovoljno za „hoćeš li“ pitanje – ali, očigledno, tu priliku nije iskoristio. Umesto toga, odabrao je vas. S vama je. Dakle, bez brige i uživajte!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike