najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

On vam se baš sviđa

Prvi put ste izašle s njim i zaista vam se dopao. Čini vam se da bi mogao zaista da bude muškarac vaših snova. Super! Čestitamo! Samo, kako bi veza imala šanse da se razvije, nemojte baš odmah pasti na kolena pred njim i zamoliti ga da vam napravi desetoro dece koja će sva biti isti on. Evo nekih stvari koje, bez obzira na svoje oduševljenje tim muškarcem, ipak ne bi trebalo da uradite.

On vam se jako dopada i veoma ste uzbuđene – super, ali ne preterujte sa pokazivanjem uzbuđenja. Pokažite mu da ste zainteresovane, pokažite da ste veoma zainteresovane – ali, ne preterujte sa emotivnim izlivima, jer se može desiti da ga uplašite i odbijete od sebe. Iz istog razloga, nemojte mu baš odmah reći ni da sanjate o prelepoj beloj venčanici i da želite mnogo dece.

Bez obzira na to koliko vam bio fizički privlačan, nemojte mu baš odmah pričati o tome koja vam je omiljena poza tokom vođenja ljubavi, da ne bi stekao pogrešan utisak o vama. Što se dodirivanja tiče, nije problem ako vam ruka “slučajno” dodirne njegovu butinu, ali nikako ne bi smela da “zaluta” u blizinu intimnih delova tela.

Ukoliko njegove bivše ljubavi uopšte iskrsnu kao tema razgovora, nemojte o njima reći ni jednu jedinu ružnu reč, čak ni ako on to učini (pitanje je da li će vam se i dalje dopadati ako na prvom sastanku sa vama olajava svoju bivšu). Ako vam je to prvi “dejt” nakon dve godine samovanja, bilo bi dobro da to ne spomenete, jer bi to moglo da ga uplaši, da ga navede da pomisli kako sigurno imate velika očekivanja, koja on možda ne može da ispuni.

Pravila u vezi sa pićem: nemojte popiti više nego što možete da podnesete i, bez obzira na to što on časti, nemojte naručiti najskuplje piće. Pravila u vezi sa jelom: izbegavajte hranu čiji vam se ostaci mogu zadržati među zubima (recimo, spanać ili štrudla sa makom), kao i specijalitete koji se jedu rukama – ni u jednom ni u drugom slučaju nećete izgledati baš ženstveno.

Želite da sve vreme budete lepe i doterane, i to je sasvim normalna želja. Ipak, šminku popravite tek nakon jela – to što ste lepe i doterane neće mu mnogo značiti ako svaki čas trčite do toaleta.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    Ništa ne valja, a on… za baciti! Jedino da se ne predomisli; sporo misli a i gubi se u koincidenciji. Ja po starom, nikad ne znam kad je dosta ima nade za nas…

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike