U trendu

Ova 3 znaka pouzdano ukazuju da muškarac nikada pre nije vodio ljubav

Ma koliko seks predstavljao užitak, prvo seksualno iskustvo može da bude veoma bolno, neprijatno ili čak ružno.

Često sve ne bude kao u priručniku ili na filmu, ali ono što je bitno jeste da oni koji se upuštaju u to budu psihički i fizički spremni za taj korak. Mnogo je pitanja u glavama mladih kada dođe trenutak za prvi seks. Posebno nervozni mogu da budu muškarci.  Otkrivamo vam tri jasna znaka koja ukazuju da prethodno nije spavao sa ženom i da ste mu vi prva.

Brzina

Usled prevelikog uzbuđenja, verovato će imati problem da iskontroliše svoje emocije i svršiće prilično brzo. Možda do toga dođe i pre nego što se nešto zaista desi. On jednostavno nema dovoljno iskustva kako bi kontrolisao svoje želje, pa tako i najmanja stimulacija može da izazove preranu ejakulaciju.

Tražiće dozvolu za sve

S obzirom na to da ranije nije bio u ovoj poziciji, nevin muškarac će najverovatnije od vas tražiti dopuštenje za stvari koje želi da vam radi. Moguće je da je nešto naučio iz pornografskih filmova, ali ako ne reaguje adekvatno na vaše poteze, velike su šanse da je nevin.

Biće mu neprijatno

Ako je imao seks sa ženom, onda mu neće biti nikakav problem da vas dodiruje. Stidljivost nije toliko očigledan znak da je devica, ali na osnovu toga možete da pretpostavite da nema iskustva sa ženama.

Ovo se naravno odnosi na seks, ako vas muškarac ne dodiruje u javnosti, onda je to znak poštovanja ili jednostavno nije prigodan trenutak za izlive emocija.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike