Ovo je najpopularnije mesto za seks

Kad je seks u pitanju gotovo svi određene stvari smatramo ‘uobičajenima’, a druge ‘čudnima’. Bilo da je reč o isprobavanju novih poza i mesta, o predigri i sličnom, svaki par ima svoje želje.

Zanimljivi su podaci o najpopularnijim mestima za seks jer pokazuju kako na prvom mestu nije spavaća soba. Istraživanje koje je proveo portal Skyn Condoms, pokazalo je da čak 78 posto ispitanika od 18 do 34 godina praktikuje odnose u dnevnoj sobi.

Kao ostala mesta za seks izvan spavaće sobe navode kupatilo, tačnije tuš, a nakon toga sledi automobil, seks na otvorenom i seks na plaži. Spavaća soba se čini kao jedno od sigurnijih mesta kada je reč o seksu i mogućim povredama. Naime, takve povrede nisu nimalo neuobičajne jer prema rezultatima Instituta za istraživanje javnog mnjenja ‘OnePoll’ čak 18 miliona Britanaca povredilo se poslednjih godinu dana vodeći ljubav. Povrede su raznovrsne: od modrica na kolenima i izvrnutih prstiju, preko bolova u leđima, mišićima, a nekima je čak bila potrebna i medicinska nega.

Dva odsto učesnika ankete kaže da su tokom odnosa polomili neku kost, a njih pet odsto su naveli da sutradan nisu bili u stanju da idu na posao.

Iznenađujuće je da je 40 odsto ispitanika izjavilo da je bilo toliko obuzeto strašću da je povrede primetilo tek sutradan. Najveći broj nezgoda događa se na trosedu, na stepenicama, u automobilu i pod tušem. Spavaća soba je tek na petom mestu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike